College Tour gemist? Schrijfster Margaret Atwood schrikt van politiek in Nederland

College Tour gemist? Schrijfster Margaret Atwood schrikt van politiek in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van dinsdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Schrijfster Margaret Atwood schrikt van de politiek in Nederland en spreekt daar openhartig over in College Tour.

<em>College Tour</em> gemist? Schrijfster <em>Margaret Atwood</em> schrikt van politiek in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van dinsdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Schrijfster Margaret Atwood schrikt van de politiek in Nederland en spreekt daar openhartig over in College Tour. 18 partijenAtwood wist niet dat er in Nederland zo'n 18 politieke partijen werkzaam zijn. "18, dat is veel. Ik dacht dat wij slecht waren met vijf", aldus Atwood. Het lijkt haar het beste als ze zelf de leiding krijgt over dit land: "Dan komen we er wel uit", reageert ze lacherig. Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Schrijfster Margaret Atwood schrikt van politiek in Nederland

18 partijen
Atwood wist niet dat er in Nederland zo'n 18 politieke partijen werkzaam zijn. "18, dat is veel. Ik dacht dat wij slecht waren met vijf", aldus Atwood. Het lijkt haar het beste als ze zelf de leiding krijgt over dit land: "Dan komen we er wel uit", reageert ze lacherig.

Bekijk het fragment uit College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV