Ed Sheeran blikt in Jinek terug op beginperiode: "Ik wilde gewoon één album maken"

Ed Sheeran blikt in Jinek terug op beginperiode: "Ik wilde gewoon één album maken"

De Britse wereldster Ed Sheeran was dinsdagavond te gast bij Jinek om te vertellen over zijn nieuwe plaat - en om op te treden, uiteraard. Samen met Eva Jinek blikte hij ook terug op de beginperiode van zijn carrière. Wat waren zijn toekomstplannen, tien jaar geleden? "Ik wilde gewoon één album maken," aldus Sheeran.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ed Sheeran</em> blikt in <em>Jinek</em> terug op beginperiode: &quot;Ik wilde gewoon één album maken&quot; De Britse wereldster Ed Sheeran was dinsdagavond te gast bij Jinek om te vertellen over zijn nieuwe plaat - en om op te treden, uiteraard. Samen met Eva Jinek blikte hij ook terug op de beginperiode van zijn carrière. Wat waren zijn toekomstplannen, tien jaar geleden? "Ik wilde gewoon één album maken," aldus Sheeran. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Op de bank slapenTien jaar geleden was Ed Sheeran nog een totale onbekende, die bij mensen op de bank sliep en die soms dagen niet kon douchen - waardoor er flinke klitten in zijn haar ontstonden, die zijn toenmalige vriendin eruit moest kammen. "Ik had gedacht dat ik doordeweeks zou werken en in het weekend op bruiloften zou optreden." Met enig gevoel voor understatement zegt Sheeran: "Het is net iets beter gegaan." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ed Sheeran blikt in Jinek terug op beginperiode: "Ik wilde gewoon één album maken"

Op de bank slapen
Tien jaar geleden was Ed Sheeran nog een totale onbekende, die bij mensen op de bank sliep en die soms dagen niet kon douchen - waardoor er flinke klitten in zijn haar ontstonden, die zijn toenmalige vriendin eruit moest kammen. "Ik had gedacht dat ik doordeweeks zou werken en in het weekend op bruiloften zou optreden." Met enig gevoel voor understatement zegt Sheeran: "Het is net iets beter gegaan."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ed Sheeran blikt in Jinek terug op beginperiode: "Ik wilde gewoon één album maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV