Wendy van Dijk over 50 uur durende live-uitzending De Dansmarathon op SBS6

Wendy van Dijk over 50 uur durende live-uitzending De Dansmarathon op SBS6

Wendy van Dijk presenteert van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 oktober De Dansmarathon op SBS6. Wat kunnen we verwachten van deze 50 uur durende live-uitzending? Wendy vertelt het bij Tijd voor MAX.

Lees verder onder de video.

<em>Wendy van Dijk</em> over 50 uur durende live-uitzending <em>De Dansmarathon</em> op SBS6 Wendy van Dijk presenteert van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 oktober De Dansmarathon op SBS6. Wat kunnen we verwachten van deze 50 uur durende live-uitzending? Wendy vertelt het bij Tijd voor MAX. Lees verder onder de video. "Zwaarste dansspektakel ooit"Wendy is erg excited over deze presentatie klus: "We zitten in een commentatorenhokje om verslag te doen. We openen natuurlijk wel even op het podium met bijzondere gasten. Het is het langste en zwaarste dansspektakel ooit. Deze mensen zijn topfit!" Bekijk hierboven het fragment terug. Je kunt de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Emma Wortelboer over programma Dat snap je als je ouder bent Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? OG3NE zingt Toen ik je zag Bekijk deze video »
TV :
Wendy van Dijk over 50 uur durende live-uitzending De Dansmarathon op SBS6

"Zwaarste dansspektakel ooit"
Wendy is erg excited over deze presentatie klus: "We zitten in een commentatorenhokje om verslag te doen. We openen natuurlijk wel even op het podium met bijzondere gasten. Het is het langste en zwaarste dansspektakel ooit. Deze mensen zijn topfit!" Bekijk hierboven het fragment terug.

Je kunt de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk over 50 uur durende live-uitzending De Dansmarathon op SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV