Woensdag in Van Onschatbare waarde: Marijke komt met een engel langs

Woensdag in Van Onschatbare waarde: Marijke komt met een engel langs

In de laatste aflevering van het jubileumseizoen van Van onschatbare waarde komt o.a. Marijke langs. Zij heeft een engel, een Cupido meegenomen. In welke kamer schiet cupido raak? "Je ziet aan de achterkant iets bijzonders. Je ziet die oudere ijzeren ophangbeugel. Prachtige engel!", wordt er gezegd. Ook komt iemand langs met een mooi oud klokje en een horloge. Bekijk de beelden van de laatste aflevering (6 oktober) hieronder.

Van onschatbare waarde is elke woensdag om 20:35 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten van Van onschatbare waarde terugkijken via gids.tv.

Woensdag in <em>Van Onschatbare waarde</em>: Marijke komt met een engel langs In de laatste aflevering van het jubileumseizoen van Van onschatbare waarde komt o.a. Marijke langs. Zij heeft een engel, een Cupido meegenomen. In welke kamer schiet cupido raak? "Je ziet aan de achterkant iets bijzonders. Je ziet die oudere ijzeren ophangbeugel. Prachtige engel!", wordt er gezegd. Ook komt iemand langs met een mooi oud klokje en een horloge. Bekijk de beelden van de laatste aflevering (6 oktober) hieronder. Van onschatbare waarde is elke woensdag om 20:35 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten van Van onschatbare waarde terugkijken via gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Van Onschatbare Waarde: Van wrakhout tot een accordeon (video) Bekijk deze video » Leuk: Van Onschatbare Waarde-experts dansen op het geluid van een accordeon Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Van Onschatbare waarde: Marijke komt met een engel langs

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV