Ed Sheeran: "Elton John en ik brengen kerstsingle uit" (video)

Ed Sheeran: "Elton John en ik brengen kerstsingle uit" (video)

Ed Sheeran doet een heuse mediatour door Nederland. Na bezoekjes aan Mattie & Marieke en Jinek was de zanger woensdagochtend te gast bij NPO Radio 2. Daar deed hij een bijzondere onthulling: "Er komt een kerstsingle met Elton John in december en het is geweldig." Hoe de samenwerking ontstond zie je hieronder, in de video van Jan-Willem Start Op!.

Ed Sheeran: &quot;<em>Elton John</em> en ik brengen kerstsingle uit&quot; (video) Ed Sheeran doet een heuse mediatour door Nederland. Na bezoekjes aan Mattie & Marieke en Jinek was de zanger woensdagochtend te gast bij NPO Radio 2. Daar deed hij een bijzondere onthulling: "Er komt een kerstsingle met Elton John in december en het is geweldig." Hoe de samenwerking ontstond zie je hieronder, in de video van Jan-Willem Start Op!. Bekijk ook Ed Sheeran blikt in Jinek terug op beginperiode: "Ik wilde gewoon één album maken" Bekijk deze video » Zien: Ed Sheeran voelt zich ongemakkelijk bij oude beelden (Jinek) Bekijk deze video »
Muziek :
Ed Sheeran: "Elton John en ik brengen kerstsingle uit" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ed Sheeran: "Elton John en ik brengen kerstsingle uit" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV