Zien: Leco van Zadelhoff eet pikant mango ijs in Chantal's Beauty Camper: "Brand in de bek"

Zien: Leco van Zadelhoff eet pikant mango ijs in Chantal's Beauty Camper: "Brand in de bek"

Vanavond, woensdag 6 oktober, kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Chantal's Beauty Camper. Leco heeft er zin in en deelt vandaag een fragment op Instagram waarin hij pikant mango ijs probeert.

Ijssalon
"Vanavond zijn we er weer… met even een tussenstop in de ijssalon.. maar dan gelijk weer door naar een mooie make-over… samen met mijn buddies Chantal Janzen en Fred van Leer", schrijft Leco van Zadelhoff op Instagram. In de ijssalon probeert Leco pikante mango ijs: "Brand in de bek", zegt hij. Bekijk het fragment hieronder.

Zien: <em>Leco van Zadelhoff</em> eet pikant mango ijs in <em>Chantal's Beauty Camper</em>: &quot;Brand in de bek&quot; Vanavond, woensdag 6 oktober, kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Chantal's Beauty Camper. Leco heeft er zin in en deelt vandaag een fragment op Instagram waarin hij pikant mango ijs probeert. Ijssalon"Vanavond zijn we er weer… met even een tussenstop in de ijssalon.. maar dan gelijk weer door naar een mooie make-over… samen met mijn buddies Chantal Janzen en Fred van Leer", schrijft Leco van Zadelhoff op Instagram. In de ijssalon probeert Leco pikante mango ijs: "Brand in de bek", zegt hij. Bekijk het fragment hieronder. Bekijk ook Zien: Chantal Janzen snoept erop los in Chantal's Beauty Camper Bekijk deze video » Chantal's Beauty Camper: Fred van Leer gooit lelijke schoenen de deur uit Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Leco van Zadelhoff eet pikant mango ijs in Chantal's Beauty Camper: "Brand in de bek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV