Zien: Sergio Vyent over z'n turbulente jeugd in het kindertehuis (Boerderij van Dorst)

Zien: Sergio Vyent over z'n turbulente jeugd in het kindertehuis (Boerderij van Dorst)

Vanavond kunnen we genieten van aflevering 5 van Boerderij van Dorst. Presentator Filemon Wesselink en televisiepersoonlijkheid Sergio Vyent komen langs. Het belooft een veelzijdige aflevering te worden met goede gesprekken en veel gelach. Bekijk hieronder een fragment met de twee heren.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Sergio Vyent</em> over z'n turbulente jeugd in het kindertehuis (<em>Boerderij van Dorst</em>) Vanavond kunnen we genieten van aflevering 5 van Boerderij van Dorst. Presentator Filemon Wesselink en televisiepersoonlijkheid Sergio Vyent komen langs. Het belooft een veelzijdige aflevering te worden met goede gesprekken en veel gelach. Bekijk hieronder een fragment met de twee heren. Lees verder onder de video. KindertehuisFilemon Wesselink en Sergio Vyent zijn vanavond te gast. Serio heeft het over zijn turbulente jeugd: "Vanaf mijn tweede zat ik al in het kindertehuis." En Filemon denkt over zijn toekomst als oude man. Ze kopen kruiden en maken een kruidenspiraal. Samen met Raven van Dorst bouwen ze vleermuiskasten. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eva Jinek: 'Na ontslag bij Nieuwsuur dacht ik dat mijn tv-carrière voorbij was' (video) Bekijk deze video » Zien: Frans Bauer trekt Ronnie Flex uit bed in Boerderij van Dorst Bekijk deze video »
TV :
Zien: Sergio Vyent over z'n turbulente jeugd in het kindertehuis (Boerderij van Dorst)

Kindertehuis
Filemon Wesselink en Sergio Vyent zijn vanavond te gast. Serio heeft het over zijn turbulente jeugd: "Vanaf mijn tweede zat ik al in het kindertehuis." En Filemon denkt over zijn toekomst als oude man. Ze kopen kruiden en maken een kruidenspiraal. Samen met Raven van Dorst bouwen ze vleermuiskasten. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV