Zien: evacuatie middelbare school in Texas na schietpartij

Zien: evacuatie middelbare school in Texas na schietpartij

Een middelbare school in Arlington Texas was een tijd lang onder lockdown nadat een 18-jarige met een geweer de school door ging. Volgens lokale media zou het niet gaan om een willekeurig incident, maar zou er al gevochten zijn voordat er effectief geschoten werd. De naam van de gevluchtte schutter is op social media bekend gemaakt, namelijk Timothy George Simpkins.

Zien: evacuatie <em>middelbare school in Texas</em> na schietpartij Een middelbare school in Arlington Texas was een tijd lang onder lockdown nadat een 18-jarige met een geweer de school door ging. Volgens lokale media zou het niet gaan om een willekeurig incident, maar zou er al gevochten zijn voordat er effectief geschoten werd. De naam van de gevluchtte schutter is op social media bekend gemaakt, namelijk Timothy George Simpkins. Bekijk de beelden van de evacuatie hierboven Bekijk ook Schietpartij Perm (Rusland): studenten springen gebouw uit (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: schutter Perm (Rusland) wordt neergeschoten door politie Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: evacuatie middelbare school in Texas na schietpartij

Bekijk de beelden van de evacuatie hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: evacuatie middelbare school in Texas na schietpartij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV