Zien: Met deze unieke Formule-1 bolide gaat Max Verstappen de GP van Turkije rijden

Zien: Met deze unieke Formule-1 bolide gaat Max Verstappen de GP van Turkije rijden

Red Bull verschijnt komend weekend tijdens de GP van Turkije met een speciale versie van hun formule 1-bolide ter ere van motorleverancier Honda, die na dit seizoen stoppen met de Formule 1. Op socialmedia deelt Red Bull Racing de volgende beelden over hun unieke wagen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Met deze <em>unieke Formule-1 bolide</em> gaat Max Verstappen de <em>GP van Turkije</em> rijden Red Bull verschijnt komend weekend tijdens de GP van Turkije met een speciale versie van hun formule 1-bolide ter ere van motorleverancier Honda, die na dit seizoen stoppen met de Formule 1. Op socialmedia deelt Red Bull Racing de volgende beelden over hun unieke wagen. Tekst gaat verder onder de video. RB16B afscheidsliveryDe speciale uitvoering van de 'RB16B' zou eigenlijk in de thuisrace van Honda gebruikt worden, maar de Japanse Grand Prix kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Toch was Red Bull Racing niet van plan om het eerbetoon aan de samenwerking zomaar voorbij te laten gaan, daarom rijden ze dit weekend met de afscheidslivery. Bekijk de video van Red Bull Racing hierboven. Bekijk ook Robert Doornbos onder de indruk van prestatie Max Verstappen: "Echt bijzonder" Bekijk deze video » Zien: naaktfoto Max Verstappen 'in opgewonden toestand' verschenen Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Met deze unieke Formule-1 bolide gaat Max Verstappen de GP van Turkije rijden

RB16B afscheidslivery
De speciale uitvoering van de 'RB16B' zou eigenlijk in de thuisrace van Honda gebruikt worden, maar de Japanse Grand Prix kon door de coronamaatregelen niet doorgaan. Toch was Red Bull Racing niet van plan om het eerbetoon aan de samenwerking zomaar voorbij te laten gaan, daarom rijden ze dit weekend met de afscheidslivery.

Bekijk de video van Red Bull Racing hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV