Zien: James Bond-ster Daniel Craig krijgt ster op Walk of Fame

Zien: James Bond-ster Daniel Craig krijgt ster op Walk of Fame

De Britse acteur Daniel Craig heeft een eigen ster gekregen op de beroemde Walk of Fame in Hollywood. Daarmee is hij de vierde James Bond-vertolker die zo’n eerbetoon krijgt. Craig ontvangt deze een paar dagen voor de Amerikaanse première van de nieuwe James Bond-film No Time to Die, welke we in Europa al een week kunnen zien in de bioscoop.

Zien: James Bond-ster <em>Daniel Craig</em> krijgt ster op Walk of Fame De Britse acteur Daniel Craig heeft een eigen ster gekregen op de beroemde Walk of Fame in Hollywood. Daarmee is hij de vierde James Bond-vertolker die zo’n eerbetoon krijgt. Craig ontvangt deze een paar dagen voor de Amerikaanse première van de nieuwe James Bond-film No Time to Die, welke we in Europa al een week kunnen zien in de bioscoop. Bekijk de video van NOS hierboven Bekijk ook Zien: Tijl Beckand maakt Eva Jinek belachelijk om pijnlijk interview met Daniel Craig Bekijk deze video » Wereldpremière James Bond: naast Daniel Craig ook Charles & Camilla op de rode loper (video) Bekijk deze video »

Bekijk de video van NOS hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: James Bond-ster Daniel Craig krijgt ster op Walk of Fame of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV