The Masked Singer: bekijk de eerste beelden van vijf karakters (video)

The Masked Singer: bekijk de eerste beelden van vijf karakters (video)

The Masked Singer keert op 15 oktober terug op de Nederlandse televisie. De eerste vijf karakters zijn bekendgemaakt door het onderstaande beeldje van RTL.

<em>The Masked Singer</em>: bekijk de eerste beelden van vijf karakters (video) The Masked Singer keert op 15 oktober terug op de Nederlandse televisie. De eerste vijf karakters zijn bekendgemaakt door het onderstaande beeldje van RTL. CupidoDe eerste deelnemers zijn: de cupido, de farao, de krokodil, de giraffe en de vogelverschrikker. Bekijk de beelden van de eerste vijf kandidaten hierboven. The Masked Singer is vanaf vrijdag 15 oktober om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Nieuw seizoen The Masked Singer loopt bijna in de soep door brandalarm Bekijk deze video » Video: Carlo Boszhard vraagt Gerard Joling ten huwelijk Bekijk deze video » The Masked Singer Australië: Anastacia blijkt De Vampier, bekijk de onthulling Bekijk deze video »

Cupido
De eerste deelnemers zijn: de cupido, de farao, de krokodil, de giraffe en de vogelverschrikker. Bekijk de beelden van de eerste vijf kandidaten hierboven.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 15 oktober om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: bekijk de eerste beelden van vijf karakters (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV