Video: Zwangere Famke Louise vertelt openhartig over relatiebreuken

Video: Zwangere Famke Louise vertelt openhartig over relatiebreuken

Famke Louise is te bewonderen in de nieuwste '538 De Laatste'. De zangeres krijgt allemaal vragen die gaan over haar laatste keer. Famke is inmiddels ruim 27 weken zwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van om deel te nemen. Ze vertelt over hetgeen waar ze veel spijt van heeft, waaronder haar relatiebreuken en acties uit het verleden.

Bekijk de video van 538 hieronder.

Video: Zwangere <em>Famke Louise</em> vertelt openhartig over <em>relatiebreuken</em> Famke Louise is te bewonderen in de nieuwste '538 De Laatste'. De zangeres krijgt allemaal vragen die gaan over haar laatste keer. Famke is inmiddels ruim 27 weken zwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van om deel te nemen. Ze vertelt over hetgeen waar ze veel spijt van heeft, waaronder haar relatiebreuken en acties uit het verleden. Bekijk de video van 538 hieronder. Bekijk ook Video: Famke Louise en Denzel Slager pakken zwangerschap genderneutraal aan Bekijk deze video » Zien: zwangere Famke Louise met dikke buik in de sportschool Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Zwangere Famke Louise vertelt openhartig over relatiebreuken


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Zwangere Famke Louise vertelt openhartig over relatiebreuken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV