Video: Salarissen van veel influencers gelekt door hack, dit verdienen gamers

Video: Salarissen van veel influencers gelekt door hack, dit verdienen gamers

Een hacker heeft het bekende gamingplatform Twitch gekraakt en daardoor liggen veel gegevens, waaronder de salarissen van veel influencers op straat. De hacker heeft ongeveer 125 GB aan interne data over de gebruikers online gezet, de hack zou veroorzaakt zijn door een wijziging van de serverconfiguratie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Salarissen</em> van veel <em>influencers</em> gelekt door hack, dit verdienen gamers Een hacker heeft het bekende gamingplatform Twitch gekraakt en daardoor liggen veel gegevens, waaronder de salarissen van veel influencers op straat. De hacker heeft ongeveer 125 GB aan interne data over de gebruikers online gezet, de hack zou veroorzaakt zijn door een wijziging van de serverconfiguratie. Tekst gaat verder onder de video. Nederlands bekendste streamer reageertEen van de gamers van wie het salaris is gelekt is Rick Broers van het Twitch-kanaal SerpentGameplay. Rick vertelt aan De Telegraaf dat hij gelijk al zijn wachtwoorden heeft gewijzigd. Naar verluidt zou de streamer ruim 150.000 euro verdiend hebben met het streamen. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook NOS Stories: streamingdienst Twitch geboycot vanwege seksuele intimidatie Bekijk deze video » Zien: Heeft Bachelor Tony Junior nu toch een vriendin? Bekijk deze video »
Show :
Video: Salarissen van veel influencers gelekt door hack, dit verdienen gamers

Nederlands bekendste streamer reageert
Een van de gamers van wie het salaris is gelekt is Rick Broers van het Twitch-kanaal SerpentGameplay. Rick vertelt aan De Telegraaf dat hij gelijk al zijn wachtwoorden heeft gewijzigd. Naar verluidt zou de streamer ruim 150.000 euro verdiend hebben met het streamen.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Salarissen van veel influencers gelekt door hack, dit verdienen gamers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV