Zien: Dit vinden de Meilandjes de irritantste eigenschap van Martien

Zien: Dit vinden de Meilandjes de irritantste eigenschap van Martien

De bekendste familie van Nederland, de Meilandjes, zijn te bewonderen in de nieuwe &C Special We are family. In onderstaande video nemen team Martien en Erica het op tegen team Montana en Maxime, wie kan het snelst antwoord geven op de duivelse vragen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit vinden de <em>Meilandjes</em> de irritantste <em>eigenschap</em> van Martien De bekendste familie van Nederland, de Meilandjes, zijn te bewonderen in de nieuwe &C Special We are family. In onderstaande video nemen team Martien en Erica het op tegen team Montana en Maxime, wie kan het snelst antwoord geven op de duivelse vragen. Tekst gaat verder onder de video. Irritante eigenschappenAls er wordt gevraagd drie BN'ers te noemen waarmee de ander niet thuis mag komen weet Maxime niet hoe snel ze naar de toeter moet grijpen. 'Nou, effe kijken. Eigenlijk het hele team van Voetbal Inside.' De hele familie is het hier lachend mee eens. De familie kreeg de vraag of ze zich wel eens schamen voor elkaar, vooral Martien kreeg het zwaar te voorduren. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: Martien wil geen duikbril op, "Helemaal benauwd" Bekijk deze video » Video: Erica & Martien Meiland ergeren zich aan het ontbreken van prijzen in tuincentrum Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien laat ballonnen ontploffen en breekt glas Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Dit vinden de Meilandjes de irritantste eigenschap van Martien

Irritante eigenschappen
Als er wordt gevraagd drie BN'ers te noemen waarmee de ander niet thuis mag komen weet Maxime niet hoe snel ze naar de toeter moet grijpen. 'Nou, effe kijken. Eigenlijk het hele team van Voetbal Inside.' De hele familie is het hier lachend mee eens. De familie kreeg de vraag of ze zich wel eens schamen voor elkaar, vooral Martien kreeg het zwaar te voorduren.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV