Video: Zusjes Van Lexmond hebben reputatie Rituals flink om zeep geholpen

Video: Zusjes Van Lexmond hebben reputatie Rituals flink om zeep geholpen

Afgelopen maandag werd bekend dat Rituals een samenwerking aangaat met de zusjes van Lexmond. Hun Mooncalender is vanaf dan officieel verkrijgbaar bij de zeepgigant, maar op socialmedia ontstond gelijk een grote discussie wat ging van zweverigheid tot vaccinatiebeleid.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Zusjes Van Lexmond</em> hebben reputatie <em>Rituals</em> flink om zeep geholpen Afgelopen maandag werd bekend dat Rituals een samenwerking aangaat met de zusjes van Lexmond. Hun Mooncalender is vanaf dan officieel verkrijgbaar bij de zeepgigant, maar op socialmedia ontstond gelijk een grote discussie wat ging van zweverigheid tot vaccinatiebeleid. Tekst gaat verder onder de video. MooncalenderLieke en Jetteke van Lexmond zouden zich meerdere malen hebben uitgesproken over het vaccinatiebeleid en dat zorgt voor reputatieschade bij Rituals. Mediadeskundige Rob Goossens komt in RTL Boulevard met nieuws over de samenwerking. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Zusjes Van Lexmond hebben reputatie Rituals flink om zeep geholpen

Mooncalender
Lieke en Jetteke van Lexmond zouden zich meerdere malen hebben uitgesproken over het vaccinatiebeleid en dat zorgt voor reputatieschade bij Rituals. Mediadeskundige Rob Goossens komt in RTL Boulevard met nieuws over de samenwerking.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Zusjes Van Lexmond hebben reputatie Rituals flink om zeep geholpen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV