Ruud de Wild bij Op1 over zijn terugkeer op de radio: "Het is even wennen"

Ruud de Wild bij Op1 over zijn terugkeer op de radio: "Het is even wennen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Radio-dj Ruud de Wild keerde deze week na ruim een half jaar afwezigheid terug op de radio met zijn programma 'De Wild in De Middag'. Bij Op1 blikt De Wild terug op een roerige periode in zijn leven, die in het teken stond van een verschrikkelijke ziekte.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ruud de Wild</em> bij <em>Op1</em> over zijn terugkeer op de radio: &quot;Het is even wennen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Radio-dj Ruud de Wild keerde deze week na ruim een half jaar afwezigheid terug op de radio met zijn programma 'De Wild in De Middag'. Bij Op1 blikt De Wild terug op een roerige periode in zijn leven, die in het teken stond van een verschrikkelijke ziekte. Tekst gaat verder onder de video. Even wennenDe radiomaker kreeg een jaar geleden de prognose darmkanker en moest verschillende operaties ondergaan om weer beter te worden. Deze week is Ruud de Wild weer begonnen met radio maken: "Het is even wennen. Negen maanden ben ik bezig geweest met kanker en ineens ben ik weer aan het werk." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ruud de Wild bij Op1 over zijn terugkeer op de radio: "Het is even wennen"

Even wennen
De radiomaker kreeg een jaar geleden de prognose darmkanker en moest verschillende operaties ondergaan om weer beter te worden. Deze week is Ruud de Wild weer begonnen met radio maken: "Het is even wennen. Negen maanden ben ik bezig geweest met kanker en ineens ben ik weer aan het werk."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruud de Wild bij Op1 over zijn terugkeer op de radio: "Het is even wennen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV