Samenvatting België - Frankrijk (halve finale Nations League)

Samenvatting België - Frankrijk (halve finale Nations League)

Samenvatting <em>België - Frankrijk</em> (halve finale Nations League) Terwijl Oranje zich opmaakt voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland en Gibraltar, spelen vier landen om de eindzege van de tweede editie van de Nations League. Donderdag troffen België en Frankrijk elkaar in de tweede halve finale, en het werd een zinderende wedstrijd. De oppermachtige Belgen kwamen met 2-0 voor en leken de wedstrijd in de tas te hebben, maar in het laatste halfuur draaiden Les Bleus de score om: 2-3. Bekijk de samenvatting van België - Frankrijk hierboven. Bekijk ook Samenvatting Ajax - FC Utrecht (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Liverpool - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting België - Frankrijk (halve finale Nations League)

Terwijl Oranje zich opmaakt voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland en Gibraltar, spelen vier landen om de eindzege van de tweede editie van de Nations League. Donderdag troffen België en Frankrijk elkaar in de tweede halve finale, en het werd een zinderende wedstrijd. De oppermachtige Belgen kwamen met 2-0 voor en leken de wedstrijd in de tas te hebben, maar in het laatste halfuur draaiden Les Bleus de score om: 2-3.

Bekijk de samenvatting van België - Frankrijk hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting België - Frankrijk (halve finale Nations League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV