Caroline van der Plas openhartig in Rooijakkers over de vloer: "Thuis heb ik niks"

Caroline van der Plas openhartig in Rooijakkers over de vloer: "Thuis heb ik niks"

Hoewel Caroline van der Plas, de leidsvrouw van de BoerBurgerBeweging, de laatste tijd niet van de tv te slaan is, is het moeilijk om geen sympathie voor haar te voelen. Vooral als ze openhartig verteld over het gemis van haar man, zoals donderdag in Rooijakkers over de vloer. Er is een grote leegte ontstaan bij thuiskomst.

Lees verder onder de video.

Caroline van der Plas openhartig in <em>Rooijakkers over de vloer</em>: &quot;Thuis heb ik niks&quot; Hoewel Caroline van der Plas, de leidsvrouw van de BoerBurgerBeweging, de laatste tijd niet van de tv te slaan is, is het moeilijk om geen sympathie voor haar te voelen. Vooral als ze openhartig verteld over het gemis van haar man, zoals donderdag in Rooijakkers over de vloer. Er is een grote leegte ontstaan bij thuiskomst. Lees verder onder de video. Overleden in bedArt Rooijakkers spreekt met Van der Plas af in haar stamkroeg in Deventer, waar ze ook haar grote liefde Jan ontmoette - die twintig jaar ouder was dan zij. Van der Plas genoot van zijn humor en muzikaliteit, maar twee jaar geleden kreeg Jan te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Uiteindelijk is hij thuis overleden in bed - met Caroline naast hem. Nog altijd heeft de politica soms onbedaarlijke huilbuien, vertelt ze. Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven. Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Clash tussen Caroline van der Plas en Roger van Boxtel: "Moeten we onze mond houden?" Bekijk deze video » Zien: Caroline van der Plas hekelt gebruik van "telefoontjes" tijdens debat Bekijk deze video »
TV :
Caroline van der Plas openhartig in Rooijakkers over de vloer: "Thuis heb ik niks"

Overleden in bed
Art Rooijakkers spreekt met Van der Plas af in haar stamkroeg in Deventer, waar ze ook haar grote liefde Jan ontmoette - die twintig jaar ouder was dan zij. Van der Plas genoot van zijn humor en muzikaliteit, maar twee jaar geleden kreeg Jan te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Uiteindelijk is hij thuis overleden in bed - met Caroline naast hem. Nog altijd heeft de politica soms onbedaarlijke huilbuien, vertelt ze.

Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven.

Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Caroline van der Plas openhartig in Rooijakkers over de vloer: "Thuis heb ik niks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV