Zien: gaat Caroline van der Plas ook meedoen aan Expeditie Robinson?

Zien: gaat Caroline van der Plas ook meedoen aan Expeditie Robinson?

Caroline van der Plas, de leidsvrouw van de BoerBurgerBeweging, is de laatste tijd wel érg vaak op televisie te zien. Van Beau, Jinek en Op1 tot De slimste mens, Boerderij van Dorst en nu Rooijakkers over de vloer: ze zoekt graag de publiciteit.

Lees verder onder de video.

Zien: gaat <em>Caroline van der Plas</em> ook meedoen aan <em>Expeditie Robinson</em>? Caroline van der Plas, de leidsvrouw van de BoerBurgerBeweging, is de laatste tijd wel érg vaak op televisie te zien. Van Beau, Jinek en Op1 tot De slimste mens, Boerderij van Dorst en nu Rooijakkers over de vloer: ze zoekt graag de publiciteit. Lees verder onder de video. Expeditie RobinsonTegen Art Rooijakkers vertelt ze hoe dat komt: "We hebben twee jaar gesmeekt om media-aandacht en het zou gek zijn om nu te zeggen: nee, dat doe ik niet." Kunnen we Caroline in de toekomst ook verwachten in Expeditie Robinson of De Verraders? "Nee, dat voegt niks toe," aldus Caroline. "Dan word je een soort van karikatuur." Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven. Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Caroline van der Plas hekelt gebruik van "telefoontjes" tijdens debat Bekijk deze video » Caroline van der Plas openhartig in Rooijakkers over de vloer: "Thuis heb ik niks" Bekijk deze video »
TV :
Zien: gaat Caroline van der Plas ook meedoen aan Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson
Tegen Art Rooijakkers vertelt ze hoe dat komt: "We hebben twee jaar gesmeekt om media-aandacht en het zou gek zijn om nu te zeggen: nee, dat doe ik niet." Kunnen we Caroline in de toekomst ook verwachten in Expeditie Robinson of De Verraders? "Nee, dat voegt niks toe," aldus Caroline. "Dan word je een soort van karikatuur."

Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven.

Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: gaat Caroline van der Plas ook meedoen aan Expeditie Robinson? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV