Video: auto Gaby Blaaser gesloopt tijdens inbraak

Video: auto Gaby Blaaser gesloopt tijdens inbraak

Gaby Blaaser is het slachtoffer geworden van een bruto auto-inbraak, waarbij zelfs haar stuur is meegenomen: "Leuk joh, hard werken voor je spullen", verzucht ze. Ondanks de ellende en schade probeert Gaby er toch maar het beste van te maken en daarbij helpt humor het beste: "Pap, zal ik je even wegbrengen?', grapt ze. Bekijk de video, die Blaaser op Instagram plaatste, hieronder.

Video: auto <em>Gaby Blaaser</em> gesloopt tijdens inbraak Gaby Blaaser is het slachtoffer geworden van een bruto auto-inbraak, waarbij zelfs haar stuur is meegenomen: "Leuk joh, hard werken voor je spullen", verzucht ze. Ondanks de ellende en schade probeert Gaby er toch maar het beste van te maken en daarbij helpt humor het beste: "Pap, zal ik je even wegbrengen?', grapt ze. Bekijk de video, die Blaaser op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer weet het zeker: hier 'verstopt' André Hazes zich (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: auto Gaby Blaaser gesloopt tijdens inbraak


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: auto Gaby Blaaser gesloopt tijdens inbraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV