Rondje Binnenhof: Wopke Hoekstra deed investeringen in belastingparadijs

Rondje Binnenhof: Wopke Hoekstra deed investeringen in belastingparadijs

De kogel is door de kerk, er wordt eindelijk onderhandeld in Den Haag. Maar dat betekent nog geen feest in de Tweede Kamer: de oppositie is de toeslagenaffaire nog lang niet vergeten. En hoe zit het met die investeringen van Hoekstra? Marleen de Rooy, Xander van der Wulp en Herman van der Zandt zochten het tot op het bot uit.

Bekijk de aflevering van Rondje Binnenhof hieronder.

Rondje Binnenhof: <em>Wopke Hoekstra</em> deed investeringen in <em>belastingparadijs</em> De kogel is door de kerk, er wordt eindelijk onderhandeld in Den Haag. Maar dat betekent nog geen feest in de Tweede Kamer: de oppositie is de toeslagenaffaire nog lang niet vergeten. En hoe zit het met die investeringen van Hoekstra? Marleen de Rooy, Xander van der Wulp en Herman van der Zandt zochten het tot op het bot uit. Bekijk de aflevering van Rondje Binnenhof hieronder. Bekijk ook Rondje Binnenhof: Ministers stappen op en drukte door Algemene Beschouwingen Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: Zo kwam de doorbraak in de kabinetsformatie tot stand Bekijk deze video »
Politiek :
Rondje Binnenhof: Wopke Hoekstra deed investeringen in belastingparadijs


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rondje Binnenhof: Wopke Hoekstra deed investeringen in belastingparadijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV