Video: Jeroen Pauw lovend over Johnny de Mol en HLF8

Video: Jeroen Pauw lovend over Johnny de Mol en HLF8

Jeroen Pauw is als coach en producent betrokken bij de nieuwe SBS6-talkshow HLF8 en vindt dat presentator Johnny de Mol het super doet: "Hij heeft zoveel warmte, zoveel energie. Hij heeft er zoveel zin in dat het meer kijkers verdient dan het nu krijgt. Maar dat komt wel. Ik ben er echt trots op." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: Jeroen Pauw lovend over Johnny de Mol en <em>HLF8</em> Jeroen Pauw is als coach en producent betrokken bij de nieuwe SBS6-talkshow HLF8 en vindt dat presentator Johnny de Mol het super doet: "Hij heeft zoveel warmte, zoveel energie. Hij heeft er zoveel zin in dat het meer kijkers verdient dan het nu krijgt. Maar dat komt wel. Ik ben er echt trots op." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook HLF8: hebben Linda de Mol en Chantal Janzen nog ruzie? Bekijk deze video »
TV :
Video: Jeroen Pauw lovend over Johnny de Mol en HLF8

HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV