Spectaculaire opening The Voice Senior: coaches zingen met hun talenten

Spectaculaire opening The Voice Senior: coaches zingen met hun talenten

Hieronder zie je een fragment uit de finale van The Voice Senior van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De finale van The Voice Senior is vanavond losgebarsten op RTL4. Wij houden je op de hoogte met de uitslagen en beste optredens. Hieronder zie je de spectaculaire opening: coaches Gerard Joling, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Frans Bauer zongen elkaars liedjes, mét hun kandidaten.

Lees verder onder de video

Spectaculaire opening <em>The Voice Senior</em>: coaches zingen met hun talenten Hieronder zie je een fragment uit de finale van The Voice Senior van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv. De finale van The Voice Senior is vanavond losgebarsten op RTL4. Wij houden je op de hoogte met de uitslagen en beste optredens. Hieronder zie je de spectaculaire opening: coaches Gerard Joling, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Frans Bauer zongen elkaars liedjes, mét hun kandidaten. Lees verder onder de video Mash-upCoach Gerard mocht het spits afbijten: hij opende de show met Radio van The Dolly Dots. Daarna gaf hij het stokje door aan Angela Groothuizen, die met haar kandidaten So Incredible van Ilse de Lange zong. Ilse DeLange mocht daarna schitteren met Als Sterren Aan De Hemel Staan en Frans Bauer sloot af met een knaller van Gerard Joling: Maak Me Gek. Hou je het nog bij? Bekijk de spectaculaire mash-up hierboven. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Spectaculaire opening The Voice Senior: coaches zingen met hun talenten

Mash-up
Coach Gerard mocht het spits afbijten: hij opende de show met Radio van The Dolly Dots. Daarna gaf hij het stokje door aan Angela Groothuizen, die met haar kandidaten So Incredible van Ilse de Lange zong. Ilse DeLange mocht daarna schitteren met Als Sterren Aan De Hemel Staan en Frans Bauer sloot af met een knaller van Gerard Joling: Maak Me Gek. Hou je het nog bij? Bekijk de spectaculaire mash-up hierboven.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV