Hart van Nederland: 10-jarige Simon haalt gigabedrag binnen met kinderpostzegels

Hart van Nederland: 10-jarige Simon haalt gigabedrag binnen met kinderpostzegels

<em>Hart van Nederland</em>: 10-jarige Simon haalt gigabedrag binnen met <em>kinderpostzegels</em> Simon Tavenier (10) uit het Zeeuwse Serooskerke is een topscorer op het gebied van de verkoop van kinderpostzegels. Hij verkocht voor maar liefst 1350 euro, vertelt hij aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hugo de Jonge over verlengen coronapas: "Krijgen in november advies van OMT" Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en zwaargewonden bij ernstig verkeersongeval in Julianadorp Bekijk deze video » Hart van Nederland: kermiswapens niet van echt te onderscheiden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Simon Tavenier (10) uit het Zeeuwse Serooskerke is een topscorer op het gebied van de verkoop van kinderpostzegels. Hij verkocht voor maar liefst 1350 euro, vertelt hij aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: 10-jarige Simon haalt gigabedrag binnen met kinderpostzegels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV