Laura Robaeys in K2 zoekt K3 met Verliefd: "Ah ze is zó lief!"

Laura Robaeys in K2 zoekt K3 met Verliefd: "Ah ze is zó lief!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Laura Robaeys in <em>K2 zoekt K3</em> met <em>Verliefd</em>: &quot;Ah ze is zó lief!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv. Laura Robaeys laat de meisjes van K3 smelten met haar zoete performance van 'Verliefd'. Haar uitstraling is er, maar de juryleden zijn nog niet helemaal overtuigt van haar stem. Toch geven ze haar het voordeel van de twijfel en drukken op het allerlaatste moment voor de jonge zangeres. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Laura Robaeys laat de meisjes van K3 smelten met haar zoete performance van 'Verliefd'. Haar uitstraling is er, maar de juryleden zijn nog niet helemaal overtuigt van haar stem. Toch geven ze haar het voordeel van de twijfel en drukken op het allerlaatste moment voor de jonge zangeres.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laura Robaeys in K2 zoekt K3 met Verliefd: "Ah ze is zó lief!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV