Advocaat Gerard Spong fel in Op1: "Rechters zijn bang voor de Raad van State"

Advocaat Gerard Spong fel in Op1: "Rechters zijn bang voor de Raad van State"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Advocaat Gerard Spong fel in <em>Op1</em>: &quot;Rechters zijn bang voor de Raad van State&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Advocaat Gerard Spong was vanavond te gast in Op1 om te praten over de rol van de rechters in de toeslagenaffaire. Hij zei: "Rechters zijn te bescheten voor het oordeel van een hogere rechter en dat hun vonnis vernietigd kan worden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Advocaat Gerard Spong fel in Op1: "Rechters zijn bang voor de Raad van State"

Advocaat Gerard Spong was vanavond te gast in Op1 om te praten over de rol van de rechters in de toeslagenaffaire. Hij zei: "Rechters zijn te bescheten voor het oordeel van een hogere rechter en dat hun vonnis vernietigd kan worden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Advocaat Gerard Spong fel in Op1: "Rechters zijn bang voor de Raad van State" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV