Op1 gemist? De files zijn terug: "Dit hadden we niet verwacht"

Op1 gemist? De files zijn terug: "Dit hadden we niet verwacht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? De files zijn terug: &quot;Dit hadden we niet verwacht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het heeft lang geduurd, maar de files zijn terug. Sinds de coronacrisis stonden we massaal minder in de file, en dat leek lang zo te blijven. Jorn de Vries van Flitsmeister zegt daarover in Op1: "We hebben afgelopen week weer massaal stilgestaan terwijl we ook hebben gezien dat het anders kan. Dit hadden we niet verwacht." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? De files zijn terug: "Dit hadden we niet verwacht"

Het heeft lang geduurd, maar de files zijn terug. Sinds de coronacrisis stonden we massaal minder in de file, en dat leek lang zo te blijven. Jorn de Vries van Flitsmeister zegt daarover in Op1: "We hebben afgelopen week weer massaal stilgestaan terwijl we ook hebben gezien dat het anders kan. Dit hadden we niet verwacht."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? De files zijn terug: "Dit hadden we niet verwacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV