Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week worden Fred van Leer en Edson da Graça getest op wat zij nog allemaal weten van het jaar 1991. Sovjet1991 was het jaar van de Golfoorlog in de woestijn van Koeweit en Irak, de grootste vulkaanuitbarsting van de twintigste eeuw, het uiteenvallen van de Sovjet-Unie en het overlijden van Queen-zanger Freddie Mercury. TeamcaptainsTeamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard spelen de retroquiz met Fred van Leer en Edson da Graça. Chantal Janzen stelt de vrouwen. DecorIedereen is gekleed alsof het 1991 is en ook het decor is aangepast op dat jaartaal.
Uitzending :
Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week worden Fred van Leer en Edson da Graça getest op wat zij nog allemaal weten van het jaar 1991.

Sovjet
1991 was het jaar van de Golfoorlog in de woestijn van Koeweit en Irak, de grootste vulkaanuitbarsting van de twintigste eeuw, het uiteenvallen van de Sovjet-Unie en het overlijden van Queen-zanger Freddie Mercury.

Teamcaptains
Teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard spelen de retroquiz met Fred van Leer en Edson da Graça. Chantal Janzen stelt de vrouwen.

Decor
Iedereen is gekleed alsof het 1991 is en ook het decor is aangepast op dat jaartaal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Oh, Wat Een Jaar!

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV