Parasite gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Parasite gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Parasite gemist? Bekijk hier de hele uitzending VPRO Zuid-Koreaans drama. De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen, zodat zoon Ki-woo de privéleraar van Da-hye, dochter van de rijke familie Park, kan vervangen. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn familie aan een baan te helpen. Wanneer het plan lijkt te slagen, volgt een verrassing.
Uitzending :
Parasite gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

VPRO

Zuid-Koreaans drama. De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen, zodat zoon Ki-woo de privéleraar van Da-hye, dochter van de rijke familie Park, kan vervangen. Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn familie aan een baan te helpen. Wanneer het plan lijkt te slagen, volgt een verrassing.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Parasite gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV