Those Who Kill gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Those Who Kill gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Those Who Kill gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het derde seizoen van de misdaadserie Those Who Kill over een speciale eenheid van de politie van Kopenhagen die achter seriemoordenaars aan zit. Elke zaterdag met dubbele afleveringen rond 20:25 uur op NPO 3. OnvoorspelbaarCommissaris Katrine Ries Jensen en forensisch psychiater Thomas Schaeffer zitten in die speciale eenheid van de politie. De zaken die ze onderzoeken zijn zelden traditioneel en voorspelbaar. HelpenIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt Louise door een oude familievriendin gevraagd om te helpen bij het vinden van de seriemoordenaar die haar destijds 18-jarige zoon heeft vermoord. WaardeAls ze in de inmiddels vijf jaar oude zaak duikt, blijkt al snel dat ze met haar expertise als forensisch psycholoog van grote waarde kan zijn voor het politieonderzoek. Elders in Denemarken krijgt een man genaamd Peter Vinge een grote klap te verwerken. Bekijk officiële trailer The Harder They Fall (vanaf 3 november op Netflix) Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Hypnotic (vanaf 27 oktober op Netflix) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start het derde seizoen van de misdaadserie Those Who Kill over een speciale eenheid van de politie van Kopenhagen die achter seriemoordenaars aan zit. Elke zaterdag met dubbele afleveringen rond 20:25 uur op NPO 3.

Onvoorspelbaar
Commissaris Katrine Ries Jensen en forensisch psychiater Thomas Schaeffer zitten in die speciale eenheid van de politie. De zaken die ze onderzoeken zijn zelden traditioneel en voorspelbaar.

Helpen
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt Louise door een oude familievriendin gevraagd om te helpen bij het vinden van de seriemoordenaar die haar destijds 18-jarige zoon heeft vermoord.

Waarde
Als ze in de inmiddels vijf jaar oude zaak duikt, blijkt al snel dat ze met haar expertise als forensisch psycholoog van grote waarde kan zijn voor het politieonderzoek. Elders in Denemarken krijgt een man genaamd Peter Vinge een grote klap te verwerken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Those Who Kill gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV