NOS Uitgezocht: kan je blind worden van gamen?

NOS Uitgezocht: kan je blind worden van gamen?

<em>NOS Uitgezocht</em>: kan je blind worden van gamen? Urenlang op een scherm turen als je aan het gamen bent, Tiktokt of YouTube kijkt. Dat is hartstikke leuk, maar het kan wel gevolgen hebben voor je ogen. Oogartsen waarschuwen dat het aantal menen met slechte ogen toeneemt. Hoe dat zit heeft het NOS Jeugdjournaal voor je uitgezocht. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Zien: standbeeld van George Floyd onthuld in New York Bekijk deze video » Voetbaltweeling Timber voor het eerst tegenover elkaar in eredivisie: ''We slapen op dezelfde kamer'' Bekijk deze video » Femke Heemskerk stopt met zwemmen: ''Been there done that'' Bekijk deze video » Video: Daley Blind gaat zich inzetten voor de Hartstichting: "Ik heb angstige momenten gehad" Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Uitgezocht: kan je blind worden van gamen?

Urenlang op een scherm turen als je aan het gamen bent, Tiktokt of YouTube kijkt. Dat is hartstikke leuk, maar het kan wel gevolgen hebben voor je ogen. Oogartsen waarschuwen dat het aantal menen met slechte ogen toeneemt. Hoe dat zit heeft het NOS Jeugdjournaal voor je uitgezocht.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Uitgezocht: kan je blind worden van gamen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV