Zien: één van de hoogste bergen van de wereld beklommen door man zonder benen

Zien: één van de hoogste bergen van de wereld beklommen door man zonder benen

Rustam uit Rusland heeft één van de hoogste bergen van de wereld beklommen, een hele prestatie op zich. Toch is het een stukje specialer dat juist hij de Manaslu in Nepal beklom, Rustam heeft namelijk geen benen. Zes jaar geleden had hij een ongeluk waarbij zijn benen geamputeerd moesten worden.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Zien: één van de hoogste <em>bergen</em> van de wereld beklommen door <em>man zonder benen</em> Rustam uit Rusland heeft één van de hoogste bergen van de wereld beklommen, een hele prestatie op zich. Toch is het een stukje specialer dat juist hij de Manaslu in Nepal beklom, Rustam heeft namelijk geen benen. Zes jaar geleden had hij een ongeluk waarbij zijn benen geamputeerd moesten worden. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Robert Doornbos onder de indruk van prestatie Max Verstappen: "Echt bijzonder" Bekijk deze video » Evgeniy Levchenko bij Op1 over matchfixing: "Is ook in mijn tijd geprobeerd" Bekijk deze video » Anna Gimbrère in Op1: "Eerstvolgende persoon op de maan is een vrouw" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: één van de hoogste bergen van de wereld beklommen door man zonder benen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: één van de hoogste bergen van de wereld beklommen door man zonder benen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV