Samenvatting vrije training 3 GP van Turkije: Max Verstappen maakt perfecte spin

Samenvatting vrije training 3 GP van Turkije: Max Verstappen maakt perfecte spin

De laatste trainingssessie van het Grand Prix-weekend in Turkije is inmiddels gereden. Bekijk hieronder de samenvatting van de derde vrije training van de GP van Isanbul.

Lees verder onder de video

Samenvatting <em>vrije training 3</em> GP van Turkije: Max Verstappen maakt perfecte spin De laatste trainingssessie van het Grand Prix-weekend in Turkije is inmiddels gereden. Bekijk hieronder de samenvatting van de derde vrije training van de GP van Isanbul. Lees verder onder de video GladOp een glad Istanbul Park was het Pierre Gasly die de snelste rondetijd neer wist te zetten, op de voet gevolgd door Max Verstappen en Sergio Perez. Verstappen kende tijdens de derde vrije training een flinke spin, maar wist zijn bolide uit de muur te houden. Na een pefecte spin kon hij zijn weg zonder al te veel problemen vervolgen. Bekijk de samenvatting van de derde vrije training van de GP van Turkije hierboven. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Turkije: Max Verstappen tweede Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Turkije: Werk aan de winkel voor Red Bull Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 GP van Turkije: Max Verstappen maakt perfecte spin

Glad
Op een glad Istanbul Park was het Pierre Gasly die de snelste rondetijd neer wist te zetten, op de voet gevolgd door Max Verstappen en Sergio Perez. Verstappen kende tijdens de derde vrije training een flinke spin, maar wist zijn bolide uit de muur te houden. Na een pefecte spin kon hij zijn weg zonder al te veel problemen vervolgen.

Bekijk de samenvatting van de derde vrije training van de GP van Turkije hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 GP van Turkije: Max Verstappen maakt perfecte spin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV