Video: in de toekomst met een heliumballon naar de ruimte?

Video: in de toekomst met een heliumballon naar de ruimte?

Met een heliumballon naar de ruimte? Als het aan een Amerikaans bedrijf ligt, moet dat in de toekomst kunnen. Als alles goed verloopt, moeten de eerste passagiers over drie jaar per ballon naar de ruimte kunnen.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: in de toekomst met een <em>heliumballon</em> naar de <em>ruimte</em>? Met een heliumballon naar de ruimte? Als het aan een Amerikaans bedrijf ligt, moet dat in de toekomst kunnen. Als alles goed verloopt, moeten de eerste passagiers over drie jaar per ballon naar de ruimte kunnen. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Bekijk reactie van Nederlandse Oliver Daemen na ruimtereis: "Het was geweldig" Bekijk deze video » Zien: Dit gigantische bedrag ben je kwijt voor een ruimtereis van tien minuten Bekijk deze video » Zien: Greenpeace niet blij met ruimtereis van Oliver Daemen: "Slecht voor het milieu" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: in de toekomst met een heliumballon naar de ruimte?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: in de toekomst met een heliumballon naar de ruimte? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV