Het Jachtseizoen: Wolter Kroes gaat er met de broertjes Roelvink vandoor op boot

Het Jachtseizoen: Wolter Kroes gaat er met de broertjes Roelvink vandoor op boot

Niemand minder dan Wolter Kroes laat zichzelf zien tijdens de ontsnapping van de broertjes Roelvink. Donny en Dave stappen op de boot bij Wolter en laten de mannen van StukTV ver achter zich.

<em>Het Jachtseizoen</em>: Wolter Kroes gaat er met de broertjes <em>Roelvink</em> vandoor op boot Niemand minder dan Wolter Kroes laat zichzelf zien tijdens de ontsnapping van de broertjes Roelvink. Donny en Dave stappen op de boot bij Wolter en laten de mannen van StukTV ver achter zich. Achterwerk"Wolter, zo mag je niet zijn", schreeuwen de mannen van StukTV wanneer de boot vertrekt. Wolter heeft daar maling aan en kan niets anders dan zijn achterwerk laten zien aan de achtergebleven mannen. Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Spanning is om te snijden in Het Jachtseizoen met Najib Amhali en Wendy van Dijk Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Fantastische move van Najib en Wendy (video) Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? Mannen StukTV zijn gigantisch dichtbij... Bekijk deze video »

Achterwerk
"Wolter, zo mag je niet zijn", schreeuwen de mannen van StukTV wanneer de boot vertrekt. Wolter heeft daar maling aan en kan niets anders dan zijn achterwerk laten zien aan de achtergebleven mannen.

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hierboven. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Jachtseizoen: Wolter Kroes gaat er met de broertjes Roelvink vandoor op boot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV