Video: Ali B openhartig over drugsgebruik en gokverslaving in docuserie 'Ali Bouali'

Video: Ali B openhartig over drugsgebruik en gokverslaving in docuserie 'Ali Bouali'

In de Videoland-documentaireserie Ali Bouali leren we de man achter Ali B. kennen. De knuffelmarokkaan stelt zijn privéleven open en vertelt voor het eerst over heftige gebeurtenissen in zijn leven, de band met zijn ouderen, Marokko, zijn kinderen en waar zijn drive naar succes vandaan komt.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Ali B</em> openhartig over <em>drugsgebruik</em> en <em>gokverslaving</em> in docuserie 'Ali Bouali' In de Videoland-documentaireserie Ali Bouali leren we de man achter Ali B. kennen. De knuffelmarokkaan stelt zijn privéleven open en vertelt voor het eerst over heftige gebeurtenissen in zijn leven, de band met zijn ouderen, Marokko, zijn kinderen en waar zijn drive naar succes vandaan komt. Tekst gaat verder onder de video. Collega-vrienden aan het woordNaast Ali zelf komen zijn vrouw, familie en jeugdvrienden voor het eerst aan het woord en spreken onder anderen collega-vrienden Marco Borsato, Boef, Waylon en Brace eerlijk over hun relatie met hem. de Videoland-documentaireserie 'Ali Bouali' is vanaf 16 oktober te streamen op Videoland. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Ali B openhartig over drugsgebruik en gokverslaving in docuserie 'Ali Bouali'

Collega-vrienden aan het woord
Naast Ali zelf komen zijn vrouw, familie en jeugdvrienden voor het eerst aan het woord en spreken onder anderen collega-vrienden Marco Borsato, Boef, Waylon en Brace eerlijk over hun relatie met hem. de Videoland-documentaireserie 'Ali Bouali' is vanaf 16 oktober te streamen op Videoland.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Ali B openhartig over drugsgebruik en gokverslaving in docuserie 'Ali Bouali' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV