Het Jachtseizoen gemist? Dave Roelvink kan aan het zuurstof na achtervolging

Het Jachtseizoen gemist? Dave Roelvink kan aan het zuurstof na achtervolging

De mannen van StukTV namen het vanavond op tegen de gebroeders Roelvink. Dave en Donny hadden een waterdicht plan om uit de handen van StukTV te blijven, alleen laat Dave zijn conditie aan de wensen over. Met nog anderhalf uur op de klok lijkt het een onmogelijke klus voor de Roelvinkjes.

Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hieronder.

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? <em>Dave Roelvink</em> kan aan het zuurstof na <em>achtervolging</em> De mannen van StukTV namen het vanavond op tegen de gebroeders Roelvink. Dave en Donny hadden een waterdicht plan om uit de handen van StukTV te blijven, alleen laat Dave zijn conditie aan de wensen over. Met nog anderhalf uur op de klok lijkt het een onmogelijke klus voor de Roelvinkjes. Bekijk het fragment uit Het Jachtseizoen hieronder. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Jachtseizoen gemist? Dave Roelvink kan aan het zuurstof na achtervolging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV