DWDD gemist? Actie Geef ouderen hun stem terug

DWDD gemist? Actie Geef ouderen hun stem terug

DWDD gemist? Actie Geef ouderen hun stem terug Het was een experiment in een Utrechts verzorgingstehuis: jongeren tussen de ouderen laten wonen. Marit de Jong en Wouter Smink waren twee van hen en zijn nu een actie gestart: Geef ouderen hun stem terug. Ook Hugo Borst en Carin Gaemers van het manifest Scherp op Ouderenzorg steunen de actie. Zij praten er over in De Wereld Draait Door. DWDD gemist? Netflix betaalt 10 miljoen voor Knock Down the House Bekijk deze video » DWDD gemist: Tom Egbers en Frank Stout over 75 jaar Willem van Hanegem Bekijk deze video »
TV :
DWDD gemist? Actie Geef ouderen hun stem terug

Het was een experiment in een Utrechts verzorgingstehuis: jongeren tussen de ouderen laten wonen. Marit de Jong en Wouter Smink waren twee van hen en zijn nu een actie gestart: Geef ouderen hun stem terug. Ook Hugo Borst en Carin Gaemers van het manifest Scherp op Ouderenzorg steunen de actie. Zij praten er over in De Wereld Draait Door.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Actie Geef ouderen hun stem terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV