ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe talentenjacht ARIA gaat Omroep MAX op zoek naar het grootste operatalent van Nederland, gepresenteerd door Dionne Stax. Acht zondagen rond 20:20 uur op NPO 1. KandidatenIn de eerste twee afleveringen worden steeds vijf kandidaten voorgesteld. Twee vallen er dan af waarna de acht overgebleven kandidaten terugkeren in aflevering drie en vier waar vervolgens ook weer een kandidaat afvalt. Na acht weken is de ontknoping. De winnaar krijgt een studiebeurs aan de Nationale Opera. JuryledenDe deelnemers aan ARIA worden beoordeeld door juryleden Rosemary Joshua (die aan het hoofd van het opleidingstraject De Nationale Opera Studio staat), Henk Poort (operazanger die op klankkleur en timing let) en Tania Kross (operazangeres die op acteertalent en overtuigingskracht let). GeheimDaarnaast is er een 'Secret Judge' die vanuit de loge goudeerlijk commentaar geeft op de optredens van de operatalenten; slechts communicerend via het scherm. Het is een internationaal vermaarde autoriteit op het gebied van opera en klassieke muziek wiens mening een carrière kan maken of breken. Pas in de finale van ARIA zal blijken om wie het gaat. Zien: dit zijn de kandidaten van operawedstrijd ARIA Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de nieuwe talentenjacht ARIA gaat Omroep MAX op zoek naar het grootste operatalent van Nederland, gepresenteerd door Dionne Stax. Acht zondagen rond 20:20 uur op NPO 1.

Kandidaten
In de eerste twee afleveringen worden steeds vijf kandidaten voorgesteld. Twee vallen er dan af waarna de acht overgebleven kandidaten terugkeren in aflevering drie en vier waar vervolgens ook weer een kandidaat afvalt. Na acht weken is de ontknoping. De winnaar krijgt een studiebeurs aan de Nationale Opera.

Juryleden
De deelnemers aan ARIA worden beoordeeld door juryleden Rosemary Joshua (die aan het hoofd van het opleidingstraject De Nationale Opera Studio staat), Henk Poort (operazanger die op klankkleur en timing let) en Tania Kross (operazangeres die op acteertalent en overtuigingskracht let).

Geheim
Daarnaast is er een 'Secret Judge' die vanuit de loge goudeerlijk commentaar geeft op de optredens van de operatalenten; slechts communicerend via het scherm. Het is een internationaal vermaarde autoriteit op het gebied van opera en klassieke muziek wiens mening een carrière kan maken of breken. Pas in de finale van ARIA zal blijken om wie het gaat.

Bekijk hier alle video's en artikelen van ARIA

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV