Brieven aan de rest van Spanje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Brieven aan de rest van Spanje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Brieven aan de rest van Spanje gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Brieven aan de rest van Spanje zoekt Stef Biemans de kroeg op. Echte SpanjaardSpanje is een land van bars, kroegen en terrassen. Wil Stef wat meer een echte Spanjaard worden, dan hoort barbezoek erbij. En dus ook praten over voetbal, stierenvechten en politiek. DagelijksSpanje telt 1942 kilometer aan togen. Ieder dorp, ongeacht haar aantal inwoners, heeft een bar en dagelijks gaan er acht miljoen Spanjaarden naar het café. Je zou bijna denken dat ze niets anders doen. CampagnemiddelToen de coronapandemie de kroegen sloot, werd de horeca opeens een belangrijk campagnemiddel in verkiezingstijd: vrijheid of communisme? Heftig: Rellen in Katwijk na sluitingstijd kroegen (video) Bekijk deze video » Hugo de Jonge: "Toiletbezoek zonder coronapas moet in dixie naast het terras" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Brieven aan de rest van Spanje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van Brieven aan de rest van Spanje zoekt Stef Biemans de kroeg op.

Echte Spanjaard
Spanje is een land van bars, kroegen en terrassen. Wil Stef wat meer een echte Spanjaard worden, dan hoort barbezoek erbij. En dus ook praten over voetbal, stierenvechten en politiek.

Dagelijks
Spanje telt 1942 kilometer aan togen. Ieder dorp, ongeacht haar aantal inwoners, heeft een bar en dagelijks gaan er acht miljoen Spanjaarden naar het café. Je zou bijna denken dat ze niets anders doen.

Campagnemiddel
Toen de coronapandemie de kroegen sloot, werd de horeca opeens een belangrijk campagnemiddel in verkiezingstijd: vrijheid of communisme?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Brieven aan de rest van Spanje

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Brieven aan de rest van Spanje gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV