NOS Voetbal Nations League eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nations League eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Nations League eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 20:20 uur de voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van Spanje - Frankrijk in de finale van de Nations League. San SiroDe tweede editie van de Nations League eindigt deze zondagavond in San Siro in Milaan. De winnaars van de halve finales spelen om de winst. Bij de vorige editie in 2019 won Portugal de finale van Nederland. WereldkampioenNu gaat het tussen Spanje, dat in de halve finale Europees kampioen Italië versloeg, en wereldkampioen Frankrijk. Die ploeg won afgelopen week van België. Samenvatting België - Frankrijk (halve finale Nations League) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 20:20 uur de voorbeschouwing en om 20:45 uur live verslag van Spanje - Frankrijk in de finale van de Nations League.

San Siro
De tweede editie van de Nations League eindigt deze zondagavond in San Siro in Milaan. De winnaars van de halve finales spelen om de winst. Bij de vorige editie in 2019 won Portugal de finale van Nederland.

Wereldkampioen
Nu gaat het tussen Spanje, dat in de halve finale Europees kampioen Italië versloeg, en wereldkampioen Frankrijk. Die ploeg won afgelopen week van België.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Voetbal Nations League eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV