Louis van Gaal geeft hilarische uitleg over 30 Seconds: "Kaartje draaien en het uitbeelden"

Louis van Gaal geeft hilarische uitleg over 30 Seconds: "Kaartje draaien en het uitbeelden"

De groep van het Nederlands elftal zit vol spelletjesdieren, stelt bondscoach Louis van Gaal. Hij legt op zijn eigen wijze uit hoe het spel 30 seconds (of: seurty sekonts, volgens Van Gaal) gespeeld moet worden: :"Er zijn twintig spelers om een tafel heen, dan moeten ze een kaartje draaien en het uitbeelden." Van Gaal is zelf nog niet uitgenodigd.

<em>Louis van Gaal</em> geeft hilarische uitleg over <em>30 Seconds</em>: &quot;Kaartje draaien en het uitbeelden&quot; De groep van het Nederlands elftal zit vol spelletjesdieren, stelt bondscoach Louis van Gaal. Hij legt op zijn eigen wijze uit hoe het spel 30 seconds (of: seurty sekonts, volgens Van Gaal) gespeeld moet worden: :"Er zijn twintig spelers om een tafel heen, dan moeten ze een kaartje draaien en het uitbeelden." Van Gaal is zelf nog niet uitgenodigd. Bekijk dit fragment uit de persconferentie van Louis van Gaal voor de wedstrijd Nederland - Gibraltar hierboven. Louis van Gaal onthult na Letland-Nederland: "Ik heb gejuicht in de kleedkamer" Bekijk deze video » Terugkijken: Persconferentie Louis van Gaal voor wedstrijd Nederland - Gibraltar Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk dit fragment uit de persconferentie van Louis van Gaal voor de wedstrijd Nederland - Gibraltar hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Louis van Gaal geeft hilarische uitleg over 30 Seconds: "Kaartje draaien en het uitbeelden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV