ARIA: Hugo zingt La donna è mobile uit de opera Rigoletto

ARIA: Hugo zingt La donna è mobile uit de opera Rigoletto

In de eerste aflevering van ARIA zingt Hugo 'La donna è mobile' van Giuseppe Verdi uit de opera Rigoletto. Het programma gaat op zoek naar de nieuwe operaster van Nederland. Kandidaten worden in de 8-delige serie uitgedaagd met zangopdrachten.

Bekijk hieronder het fragment uit ARIA.

<em>ARIA</em>: Hugo zingt <em>La donna è mobile</em> uit de opera Rigoletto In de eerste aflevering van ARIA zingt Hugo 'La donna è mobile' van Giuseppe Verdi uit de opera Rigoletto. Het programma gaat op zoek naar de nieuwe operaster van Nederland. Kandidaten worden in de 8-delige serie uitgedaagd met zangopdrachten. Bekijk hieronder het fragment uit ARIA. ARIA is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond op tv: In ARIA gezocht naar beste operazangers van Nederland Bekijk deze video »
Entertainment :
ARIA: Hugo zingt La donna è mobile uit de opera Rigoletto

ARIA is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ARIA: Hugo zingt La donna è mobile uit de opera Rigoletto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV