ARIA: Maayan haalt hoge noten met Lascia ch'io pianga uit Händel's opera Rinaldo

ARIA: Maayan haalt hoge noten met Lascia ch'io pianga uit Händel's opera Rinaldo

<em>ARIA</em>: Maayan haalt hoge noten met <em>Lascia ch'io pianga</em> uit Händel's opera Rinaldo De Israëlische Maayan zingt in de eerste aflevering van ARIA 'Lascia ch'io pianga' van Händel's opera Rinaldo. Het lied wordt oorspronkelijk gezongen door een vrouw. In het programma wordt gezocht naar de nieuwe operaster van Nederland. Kandidaten worden in de 8-delige serie uitgedaagd met zangopdrachten. Bekijk hieronder het fragment uit ARIA. ARIA is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond op tv: In ARIA gezocht naar beste operazangers van Nederland Bekijk deze video »
Entertainment :
ARIA: Maayan haalt hoge noten met Lascia ch'io pianga uit Händel's opera Rinaldo

De Israëlische Maayan zingt in de eerste aflevering van ARIA 'Lascia ch'io pianga' van Händel's opera Rinaldo. Het lied wordt oorspronkelijk gezongen door een vrouw. In het programma wordt gezocht naar de nieuwe operaster van Nederland. Kandidaten worden in de 8-delige serie uitgedaagd met zangopdrachten.

Bekijk hieronder het fragment uit ARIA.

ARIA is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ARIA: Maayan haalt hoge noten met Lascia ch'io pianga uit Händel's opera Rinaldo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV