ARIA: Michiel zingt E lucevan le stelle uit de opera Tosca

ARIA: Michiel zingt E lucevan le stelle uit de opera Tosca

Michiel zingt in de eerste aflevering van ARIA 'E lucevan le stelle' van Puccini uit de opera Tosca. In het programma wordt gezocht naar de nieuwe operaster van Nederland. Kandidaten worden in de 8-delige serie uitgedaagd met zangopdrachten.

Bekijk hieronder het fragment uit ARIA.

<em>ARIA</em>: Michiel zingt <em>E lucevan le stelle</em> uit de opera Tosca Michiel zingt in de eerste aflevering van ARIA 'E lucevan le stelle' van Puccini uit de opera Tosca. In het programma wordt gezocht naar de nieuwe operaster van Nederland. Kandidaten worden in de 8-delige serie uitgedaagd met zangopdrachten. Bekijk hieronder het fragment uit ARIA. ARIA is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond op tv: In ARIA gezocht naar beste operazangers van Nederland Bekijk deze video »
Entertainment :
ARIA: Michiel zingt E lucevan le stelle uit de opera Tosca

ARIA is iedere zondag om 20.25 uur te zien bij NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ARIA: Michiel zingt E lucevan le stelle uit de opera Tosca of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV