Docu To bi or not to bi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu To bi or not to bi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu To bi or not to bi gemist? Bekijk hier de hele uitzending Biseksualiteit wordt binnen de samenleving vaak niet begrepen en daarom ervaren veel biseksuelen het nog steeds als erg lastig om uit de kast te komen. Bastiaan Rosman is biseksueel en onderzoekt hoe hij zijn biseksualiteit het beste kan omarmen. RolmodellenTijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat er weinig rolmodellen zijn en dat daar misschien de basis ligt voor zijn onzekerheid. VriendinHij gaat in gesprek met zijn biseksuele beste vriendin, waarvan hij zelf ook niet altijd haar geaardheid geloofde. MoederOok spreekt hij ervaringsdeskundigen en praat hij voor het eerst met zijn moeder over zijn biseksualiteit. Lukt het Bastiaan om zijn geaardheid te omarmen? Tim Oliehoek over Love, Victor: "Prachtig dat dit soort series bestaan" Bekijk deze video » Video: Gerard Joling over het leven van een superster en drugsgebruik Bekijk deze video » The Voice-winnaar Dani was niet bij uitvaart vriend: "Familie wist niet dat hij gay was" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Biseksualiteit wordt binnen de samenleving vaak niet begrepen en daarom ervaren veel biseksuelen het nog steeds als erg lastig om uit de kast te komen. Bastiaan Rosman is biseksueel en onderzoekt hoe hij zijn biseksualiteit het beste kan omarmen.

Rolmodellen
Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat er weinig rolmodellen zijn en dat daar misschien de basis ligt voor zijn onzekerheid.

Vriendin
Hij gaat in gesprek met zijn biseksuele beste vriendin, waarvan hij zelf ook niet altijd haar geaardheid geloofde.

Moeder
Ook spreekt hij ervaringsdeskundigen en praat hij voor het eerst met zijn moeder over zijn biseksualiteit. Lukt het Bastiaan om zijn geaardheid te omarmen?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu To bi or not to bi gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV