Bekijk monoloog Kim Kardashian bij Saturday Night Live met aanval op Kanye West

Bekijk monoloog Kim Kardashian bij Saturday Night Live met aanval op Kanye West

Kim Kardashian was dit weekend te zien bij het programma Saturday Night Live, dat traditioneel begint met een monoloog van de guest host. In haar monoloog sneed ze alle denkbare onderwerpen aan: van haar familie tot O.J. Simpson en van haar scheiding van Kanye West tot haar "amazing boobs" en "perfect butt".

Lees verder onder de video.

Bekijk monoloog <em>Kim Kardashian</em> bij <em>Saturday Night Live</em> met aanval op Kanye West Kim Kardashian was dit weekend te zien bij het programma Saturday Night Live, dat traditioneel begint met een monoloog van de guest host. In haar monoloog sneed ze alle denkbare onderwerpen aan: van haar familie tot O.J. Simpson en van haar scheiding van Kanye West tot haar "amazing boobs" en "perfect butt". Lees verder onder de video. GemeenKardashian lijkt overal de spreekwoordelijke "schijt" aan te hebben: geen onderwerp blijft onbesproken en ze barst van de zelfspot. Zo vertelt ze dat ze met de beste rapper aller tijden was getrouwd, die haar vier fantastische kinderen heeft gegeven. "Dus toen ik van hem scheidde, kon dat maar op basis van één ding zijn: zijn persoonlijkheid," grapt Kardashian. "Ik weet dat het gemeen klinkt, maar iedereen zegt dat er een kern van waarheid in comedy zit." Bekijk de monoloog van Kim Kardashian bij Saturday Night Live hierboven. Bekijk ook Video: Kim Kardashian openhartig in podcast over ex Kanye West Bekijk deze video » Bizarre beelden: Kim Kardashian verschijnt volledig ingepakt op Met Gala 2021 Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk monoloog Kim Kardashian bij Saturday Night Live met aanval op Kanye West

Gemeen
Kardashian lijkt overal de spreekwoordelijke "schijt" aan te hebben: geen onderwerp blijft onbesproken en ze barst van de zelfspot. Zo vertelt ze dat ze met de beste rapper aller tijden was getrouwd, die haar vier fantastische kinderen heeft gegeven. "Dus toen ik van hem scheidde, kon dat maar op basis van één ding zijn: zijn persoonlijkheid," grapt Kardashian. "Ik weet dat het gemeen klinkt, maar iedereen zegt dat er een kern van waarheid in comedy zit."

Bekijk de monoloog van Kim Kardashian bij Saturday Night Live hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk monoloog Kim Kardashian bij Saturday Night Live met aanval op Kanye West of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV