Tom Waes vertelt bij Humberto over zijn nieuwe reisprogramma in Nederland

Tom Waes vertelt bij Humberto over zijn nieuwe reisprogramma in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tom Waes</em> vertelt bij <em>Humberto</em> over zijn nieuwe reisprogramma in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Tom Waes is de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Dat heeft te maken met zijn rol in de Netflix-hit Undercover, maar ook met Reizen Waes. Vanaf zondag is er een nieuwe reeks van Reizen Waes te zien op NPO 3, die is opgenomen in Nederland. Waes was positief verrast door ons land: "Wij noemen jullie altijd de Amerikanen van Europa..." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Reizen Waes Nederland is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tom Waes vertelt bij Humberto over zijn nieuwe reisprogramma in Nederland

Tom Waes is de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Dat heeft te maken met zijn rol in de Netflix-hit Undercover, maar ook met Reizen Waes. Vanaf zondag is er een nieuwe reeks van Reizen Waes te zien op NPO 3, die is opgenomen in Nederland. Waes was positief verrast door ons land: "Wij noemen jullie altijd de Amerikanen van Europa..."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven.

Reizen Waes Nederland is vanaf zondag 17 oktober wekelijks om 20.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV