Jasper Demollin vertelt over Expeditie Robinson-exit: "Natuurlijk voel ik me genaaid!"

Jasper Demollin vertelt over Expeditie Robinson-exit: "Natuurlijk voel ik me genaaid!"

Jasper Demollin werd vorige week keihard uit zijn team gestemd, nadat Jan van Halst en Défano Holwijn besloten hun pijlen op hem te richten. Helaas verloor hij het duel op Afvallerseiland van Anouk Maas, waardoor Jasper definitief naar huis moest. "Natuurlijk voel ik me genaaid!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jasper Demollin</em> vertelt over <em>Expeditie Robinson</em>-exit: &quot;Natuurlijk voel ik me genaaid!&quot; Jasper Demollin werd vorige week keihard uit zijn team gestemd, nadat Jan van Halst en Défano Holwijn besloten hun pijlen op hem te richten. Helaas verloor hij het duel op Afvallerseiland van Anouk Maas, waardoor Jasper definitief naar huis moest. "Natuurlijk voel ik me genaaid!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Dood van binnenJasper legt uit hoe zijn teamgenoten tot hun beslissing kwamen en dat hij zich daardoor behoorlijk gepiepeld voelt. "Het hoort bij het spel, maar op dat moment ga je wel echt dood van binnen," aldus de Streetlab-presentator. Zelfs in de studio van Humberto zit hij zich weer op te winden. Humberto Tan heeft daar een oplossing voor: "Je moet naar het Expeditie Robinson-afkickcentrum!" Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jasper Demollin vertelt over Expeditie Robinson-exit: "Natuurlijk voel ik me genaaid!"

Dood van binnen
Jasper legt uit hoe zijn teamgenoten tot hun beslissing kwamen en dat hij zich daardoor behoorlijk gepiepeld voelt. "Het hoort bij het spel, maar op dat moment ga je wel echt dood van binnen," aldus de Streetlab-presentator. Zelfs in de studio van Humberto zit hij zich weer op te winden. Humberto Tan heeft daar een oplossing voor: "Je moet naar het Expeditie Robinson-afkickcentrum!"

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven.

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV