Zien: Heleen van Royen imiteert Vogue-cover Adele (video)

Zien: Heleen van Royen imiteert Vogue-cover Adele (video)

Heleen van Royen zag de Vogue-cover met Adele en dacht: dat kan ik ook. Speciaal voor de Beau Monde stapte de schrijfster in een soortgelijke sexy jurk en het geföhnde kapsel en wat make-up maakten het geheel af. En eerlijk is eerlijk: het resultaat mag er zijn. Bekijk de beelden, die Van Royen op Instagram plaatste, hieronder.

Zien: Heleen van Royen imiteert <em>Vogue-cover</em> Adele (video) Heleen van Royen zag de Vogue-cover met Adele en dacht: dat kan ik ook. Speciaal voor de Beau Monde stapte de schrijfster in een soortgelijke sexy jurk en het geföhnde kapsel en wat make-up maakten het geheel af. En eerlijk is eerlijk: het resultaat mag er zijn. Bekijk de beelden, die Van Royen op Instagram plaatste, hieronder. View this post on Instagram A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen) Bekijk ook Zien: Adele deelt teaser van nieuw album Bekijk deze video »
Show :
Zien: Heleen van Royen imiteert Vogue-cover Adele (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Heleen van Royen imiteert Vogue-cover Adele (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV